Проблемна тема ЕНВК №1

Проблемна тема ЕНВК №1: "«Створення інноваційного середовища для забезпечення ефективної взаємодії суб’єктів освітнього процесу в контексті реалізації концепції Нової української школи».".

суботу, 28 листопада 2020 р.

Засідання настановчої педагогічної ради

     Якщо є шкільна хмара, карантин - не перешкода для методичної  роботи. Відповідно до річного плану у закладі відбулося засідання настановчої педагогічної ради в межах роботи педагогічного колективу над новою методичною темою  «Створення інноваційного середовища для забезпечення ефективної взаємодії суб’єктів освітнього процесу в контексті реалізації Концепції Нової Української Школи».

Аналіз діагностичних обстежень, який представила заступник директора з НВР Волкова Л.Л.,  свідчить, що методична та психологічна готовність педагогів ЕНВК №1 до інноваційної діяльності відповідає означеній меті.

В результаті обговорення доповіді директора закладу Стьопіної І.А. «Актуальність створення інноваційного середовища в закладі освіти» педагогічна рада відмітила, що реалізація інноваційної політики неможлива без створення нової школи, яка б готувала всебічно розвинену творчу особистість, створювала умови для її повноцінного інтелектуального, духовного та фізичного розвитку. А інноваційне середовище закладу освіти має за мету створення комфортних умов навчання, за яких кожен учень відчуває           свою успішність та інтелектуальну спроможність шляхом трансформування інноваційних технологій та перспективного педагогічного досвіду в освітній  процес.

Педагоги ЕНВК №1 загострили особливу увагу на тому, що колектив  закладу планомірно рухається по шляху розвитку. Інноваційне середовище в ЕНВК №1 цілеспрямовано створюється  й  треба докласти зусиль на його подальшому вдосконаленні.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар