Проблемна тема ЕНВК №1

Проблемна тема ЕНВК №1: "«Створення інноваційного середовища для забезпечення ефективної взаємодії суб’єктів освітнього процесу в контексті реалізації концепції Нової української школи».".

понеділок, 25 січня 2021 р.

РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ПІДГОТОВКИ ОСНОВНОЇ ТА СТАРШОЇ ШКОЛИ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ КОНЦЕПТУАЛЬНИХ ПОЛОЖЕНЬ НУШ

          1. Забезпечити якісне впровадження нових освітніх програм для всіх ланок ЕНВК №1 (початкова, середня, старша) на основі інтеграції основних принципів класичного підходу до освіти й концептуальних ідей профільної школи з урахуванням реальних потреб учнів та можливостей педагогічного колективу, наявної матеріально-технічної і навчальної бази через модернізацію існуючої моделі інтеграції урочної та позаурочної сфер діяльності учнів.

2.Активно пропагувати досвід закладу в інформаційному просторі. Розробити заходи з покращення іміджу ЕНВК №1, поповнення його навчально-матеріальної бази.

3. Стимулювати педагогів ЕНВК №1 до самоосвітньої діяльності – проходження тренінгів, семінарів, вебінарів та ін. з метою впровадження перспективного  педагогічного досвіду (на навчальний рік мінімум 1 тренінг з ІКТ і 2 – з фахового напрямку) через врахування їх під час атестації.

4. Організувати проєктну (конкурсну) діяльність класів, розташованих в зоні однієї рекреації з оформлення локального освітнього середовища для візуалізації і демонстрації учнівських творчих робіт та досягнень (фліпчарти, переносні стенди, шафи, стелажі, полиці, демонстративні тумби, а також і місця для відпочинку...).

5. Спрямувати методичну роботу на опанування педагогами середньої та старшої школи технологій НУШ; сприяти поширенню накопиченого досвіду  вчителів початкової школи щодо методів, прийомів та формам роботи НУШ.


Немає коментарів:

Дописати коментар