Проблемна тема ЕНВК №1

Проблемна тема ЕНВК №1: "«Створення інноваційного середовища для забезпечення ефективної взаємодії суб’єктів освітнього процесу в контексті реалізації концепції Нової української школи».".

вівторок, 9 червня 2020 р.

Про підсумки атестаційної кампанії


В ЕНВК №1 вже традиційним стало проведення засідання педагогічної ради (квітень) за підсумками атестації, на якому обговорюється загальношкільний  звіт щодо результатів атестаційної кампанії.
 Однак головним на цьому засіданні є творчі звіти педагогів, яким підвищено кваліфікаційну категорію та/або присвоєно педагогічне звання. З одного боку, подібні звіти – це поширення доробок та напрацювань серед педагогічного загалу, а, з іншого боку, - це стимул для колег щодо активізації творчого потенціалу.
Подібні звіти  висвітлюють участь педагога у методичній роботі; участь та призерство його вихованців в конкурсах; наявність друкованих матеріалів; сертифікатів тренінгів, вебінарів, онлайн – курсиів  та ін.
В цьому навчальному році перед колективом ЕНВК №1 звітувалися наступні педагоги:
-     Окопна Н.А. - присвоєно педагогічне звання «учитель – методист»;
- Голованова О.В., Плотнікова Н.С. – присвоєно кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії»;
-   Черненко А.І., Юзва Р.С. - присвоєно кваліфікаційна категорія «спеціаліст І категорії»;
-    Чиж В.С., Предеїна Л.Д. - присвоєно кваліфікаційна категорія «спеціаліст ІІ категорії».
Звітування зазначених колег стало підтвердженням того, що результати атестаційної кампанії є підсумком комплексної оцінки рівня педагогічної майстерності і компетентності та результатів педагогічної діяльності протягом КІЛЬКОХ навчальних років.

Посилання на презентації та відео:
Голованова О.В. 
Юзва Р.С.
Предеїна Л.Д.




Немає коментарів:

Дописати коментар