Проблемна тема ЕНВК №1

Проблемна тема ЕНВК №1: "«Створення інноваційного середовища для забезпечення ефективної взаємодії суб’єктів освітнього процесу в контексті реалізації концепції Нової української школи».".

пʼятницю, 5 червня 2020 р.

Підсумки роботи педагогічного колективу ЕНВК №1


Як підсумок роботи педагогічного колективу ЕНВК №1 над єдиною науково – методичною проблемною темою «Вдосконалення акмеологічного середовища для самореалізації суб’єктів освітнього процесу на основі особистісно - компетентнісного підходу та принципу педагогічної творчості» було проведено засідання педагогічної ради, в ході якого, відповідно до алгоритму аналітичного етапу роботи, було здійснено наступне вивчення результативності реалізації методичної теми та з’ясуванням протиріч між метою та результатами роботи й визначення шляхів рішення виявлених протиріч.
Програма роботи педагогічного колективу над єдиною методичною темою  виконана у повному обсязі. За п’ять навчальних років (2015 – 2020 р.р.) роботи колективу ЕНВК №1 над єдиною методичною темою пріоритетами для педагогів було вдосконалення теоретичної підготовки в галузі методики, дидактики, психології, освітньої інноватики й вдосконалення педагогічних вмінь.
Здатність педагогічних кадрів  до саморозвитку зросла, про що свідчить аналіз щорічних діагностичних обстежень.  
Участь педагогів ЕНВК №1 в професійних конкурсах та ії результативність свідчать про зростання творчої активності.
Компетентність та творчість педагогів віддзеркалюються на вихованцях.
Аналітичний етап  реалізації методичної теми передбачає також  поширення методичних напрацювань, що відбулося на засіданні педагогічної ради, у вигляді педагогічної виставки, де представники від предметних методичних об’єднань презентували досвід щодо впровадження  методичної теми МО або власної.
Педагогічна рада вирішила:
1.     Роботу педагогічного колективу ЕНВК №1 в межах реалізації єдиної науково – методичної проблемної теми «Вдосконалення для самореалізації суб’єктів освітнього процесу на основі особистісно - компетентнісного підходу та принципу педагогічної творчості» вважати задовільною.
2.     Рекомендації щодо вдосконалення акмелогічного середовища:
-       з метою поширення напрацьованого досвіду відправити до друку на платформу освітнього порталу ( заступник директора з НВР Волкова Л.Л.);
-          з  метою впровадження у практичну діяльність оприлюднити на офіційному сайті ЕНВК №1 (адміністратор сайту Анпілогова С.В.).

Презентації:
МО вчителів початкових класів 


МО вчителів іноземної мови 

МО вчителів військово-патріотичного напрямку 

МО вчителів естетичного виховання  https://drive.google.com/file/d/1yq2Wnea66UCwqVSAso8USORemdcti_s4/view?usp=sharing

МО вчителів природничих наук https://drive.google.com/file/d/1UY4d3_ghI98d0zhXbc6R-lVmJH9UF8P5/view?usp=sharing




Немає коментарів:

Дописати коментар