Проблемна тема ЕНВК №1

Проблемна тема ЕНВК №1: "«Створення інноваційного середовища для забезпечення ефективної взаємодії суб’єктів освітнього процесу в контексті реалізації концепції Нової української школи».".

понеділок, 22 квітня 2019 р.


22.04.2019 р. в ЕНВК №1  відбулося засідання педагогічної ради, в ході якого були підведені підсумки атестаційної кампанії – 2019 та визначені орієнтири щодо атестації педагогічних кадрів у 2020 році.

Особливо треба відмітити творчі звіти педагогів, яким в ході атестації присвоєно кваліфікаційну категорію/педагогічне звання.
Презентація  власного досвіду на засіданні педагогічної ради має за мету не лише детальне висвітлення власних досягнень (участь в методичній роботі, професійні конкурси, участь та призерство в конкурсах вихованців тощо). В першу чергу, презентація  власного досвіду - це особиста професійна самооцінка з метою стимулювання до осмислення, самопізнання, самовдосконалення та вирішення нагальних професійних проблем. А з другого боку, творчі звіти педагогів, яким в ході атестації присвоєно кваліфікаційну категорію/педагогічне звання, відіграють важливу роль у формуванні творчої лабораторії інших педагогів, стимулюють їх до  цілеспрямованого неперервного підвищення професійного рівня.

Немає коментарів:

Дописати коментар